Ontvangt u ook graag onze discrete listings?
We ontvangen graag uw contactgegevens indien u op zoek bent naar een exclusief eigendom.

Meer info Schrijf me in
Schoten

Prachtig domein met riante villa en zwembad op toplocatie te Schoten!

sold

665

12097

0

4

2

444

Prachtig domein met riante villa en zwembad op uitstekende locatie te Schoten!

Het private domein van maar liefst 12.098m² is toegankelijk via een private en volledig verharde toegangsweg met automatische toegangspoort. Bij het oprijden wordt meteen duidelijk dat het hier om een zeer prestigieus eigendom gaat waarbij reeds voor het aankomen bij de woning enkele parkeerplaatsen werden voorzien. Uiteraard volledig aangelegd in lijn met de verwachtingen dat men heeft bij dit soort van uitzonderlijke woningen.

Wanneer we aankomen bij de woning doet de uiterst charmante voorgevel alle eer aan de tijdloze klasse die in de gehele woning werd doorgetrokken.

We treffen er een inkomhal met apart gastentoilet, aparte ontvangstruimte met bibliotheek, volledig geïnstalleerde keuken en prachtig zicht op de schitterende tuin. Uiteraard beschikt dit ensemble over een eigen toegang tot het

Riante villa op een prestigieus domein

De fraaie tuin werd ontworpen door gerenommeerd tuinarchitect Ludo Dierckx

terras.

Via een aparte hal komen we uiteindelijk terecht in de private leefruimte van maar liefst 70m² met eetkamer en een imposante open haard voorzien van een mantel in Franse steen. De kwalitatieve leefkeuken met granieten werkblad houdt contact met de praktische bijkeuken met apart toilet.

De uiterst hoogwaardig afgewerkte orangerie beschikt naast een schitterend zicht op met de tuin over heel wat kwalitatief maatwerk. Deze riante tuinkamer beschikt bovendien over een aparte toegang zodoende dat u uw gasten in stijl en apart kunt ontvangen zonder daarbij de hele woning te moeten doorkruisen.

Het is dan ook via deze ruimte dat de toegang werd voorzien naar de luxueuze wellness die beschikt over tal van ontspanningsfaciliteiten waaronder een sauna, stoombad, fitness en uiteraard magnifiek zwembad. Ook hier werd werkelijk aan alles gedacht

om het comfort tot een hoger niveau te tillen. Zo werden er kosten nog moeite gespaard om hier de nodige sanitaire ruimten en kleedkamers onder te brengen. Bovendien treffen we hier op de bovenverdieping een uitzonderlijk ruim bureau. Uitstekend voor het houden van een vertrouwelijke vergadering in alle discretie.

De slaapvertrekken van deze villa situeren zich allen op de eerste verdieping weliswaar verspreid over 2 aparte woongedeelten. Deze doordachte keuze biedt u de mogelijkheid gasten apart te ontvangen en te laten overnachten met gebruik van hun eigen badkamer.

De masterbedroom en kinderkamer bevinden zich dan ook boven de privévertrekken van deze ruime villa. De masterbedroom geniet daarbij nog eens over een schitterend zicht op de majestueuze tuin en heeft bovendien een eigen dressingkamer. De uiterst ruime badkamer werd volledig afgewerkt in graniet

en beschikt over een toilet, maatmeubel met dubbele lavabo, ligbad en inloopdouche. De kinderkamer op deze verdieping beschikt evenwel over een reeks ingemaakte kasten.

De gastenkamer met zicht op de tuin geniet een nachthal met toegang tot de badkamer met ligbad, toilet en maatmeubel met dubbele lavabo. Ook op deze verdieping is er een kinderkamer aanwezig met ingemaakte kasten.

De fraaie tuin werd ontworpen door gerenommeerd tuinarchitect Ludo Dierckx waarbij de verbluffende vijver centraal ligt ten opzichte van de woning en het rijke karakter van zowel woning als domein benadrukt.

Door de talrijke mogelijkheden dat deze woning te bieden heeft kan u het prestigieuze karakter van dit landhuis helemaal naar uw eigen hand zetten.

Voor meer inlichtingen of een afspraak surf naar www.vbpartners.be of bel ons op het nummer 03/337.50.70

Pluspunten

Uitstekende locatie

Luxueuze wellness

Riant zwembad

Verbluffende vijver

Privaat domein

Specificaties

Algemeen

Bouwtype Instapklaar
Bouw (Jaar) 1961
Renovatie (Jaar) 1991
Oriëntatie tuin Zuidoost
BouKeuringsattest elektriciteit Ja Neen Conform

Energie

EPC score 444 kwh/j
EPC label
Raamwerk Hout
Beglazing Dubbele
Verwarming Stookolie
Keuken Geïnstalleerd

INDELING

Badkamer 7.5 /㎡
Inkomhal 27 /㎡
Badkamer 15 /㎡
Toilet 1.5 /㎡
Toilet 2 /㎡
Wasplaats 15.5 /㎡
Zitplaats 38 /㎡
Kelder 120 /㎡
Veranda 101 /㎡
Woonkamer 67 /㎡
Keuken 29 /㎡
Keuken 8 /㎡
Nachthal 18.5 /㎡
Bureau 44 /㎡
Slaapkamer 25.5 /㎡
Slaapkamer 23.5 /㎡
Slaapkamer 30 /㎡
Slaapkamer 10 /㎡
Kleedkamer 7.5 /㎡
Poolhouse 160 /㎡
Kelder 2 51 /㎡
Nachthal 2 5 /㎡

Wettelijke info

Stedenbouwkundige bestemming Parkgebied
voorkoop Ja
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Beschermd erfgoed Ja
Geïnventariseerd erfgoed selecteer
Prijs
sold
Perceeloppervlakte
12097 m2
Woonoppervlakte
665 m2
Slaapkamers
4
Badkamers
2
Garage
0
EPC score
444 kwh/m2/j

ADRES

Peerdsbosbaan 9, 2900 Schoten

Xavier Van Roy leidt je rond

xavier@vbvastgoed.be

Plan een bezoek in