Ontvangt u ook graag onze discrete listings?
We ontvangen graag uw contactgegevens indien u op zoek bent naar een exclusief eigendom.

Meer info Schrijf me in

There is no failure except failure to serve one’s purpose.

Henry Ford, 1923

Onze
Missie

Uw vastgoedplannen vormen onze uitdaging.
Voor uw eigendom gaan we ‘the extra mile’.
Een maximale verkoopprijs behalen binnen de kortste termijn en aan de beste voorwaarden;
een uitgekiend marketingplan op maat en een vlotte persoonlijke service in alle transparantie en met kennis van zaken, daar gaan we voor.
Ontmoet het team

Vastgoed op een ander niveau

VB Luxe Vastgoed groeide vanuit het idee om eigenaars van exclusieve panden op een nog betere en persoonlijkere manier te kunnen ‘servicen’. Met VB Partners Immobiliën vormen we al jaren een toonaangevend immobiliënkantoor in de Antwerpse regio. We kennen het klappen van de zweep, weten hoe we vastgoed aan de man moeten brengen maar weten intussen ook dat elk type vastgoed een eigen aanpak vereist.

Founders

VB Luxe Vastgoed ontstond vanuit een passie voor architectuur, interieur en alles wat mooi is. VB Luxe Vastgoed ademt niet enkel die passie uit maar is tevens een matchmaker. We luisteren met aandacht naar uw (woon)wensen en trachten de link te leggen tussen uw verwachtingen en de juiste woning. Op deze manier realiseren we niet enkel uw woondroom, maar kunnen we tevens onze verkopers de ideale service bieden.

Erkend Makelaar-Bemiddelaar BIV 505.756

Evert
Van Bogaert

Als zoon van een architect kreeg ik de passie voor vastgoed met de paplepel mee. Na m’n studies economie ging ik aan de slag als vastgoedbankier, na enkele jaren maakte ik de overstap naar de sector van de projectontwikkeling. Na een stage bij een gereputeerd immobiliënkantoor ging ik in 2010 aan de slag als zelfstandig makelaar. Onvoorwaardelijke inzet, persoonlijke aandacht, doordacht advies en transparante communicatie zijn zaken waarmee ik het verschil maak en ook uw vertrouwen wens te verdienen.

Erkend Makelaar — bemiddelaar BIV 505.804

Kantoor Wijnegem michael@vb-luxe.be

Michaël
Wagemans

"Michael is partner en mede-bezieler van VB Luxe Vastgoed. Reeds 15 jaar ben ik actief en het vastgoed. Doorheen de jaren heb ik al heel wat kandidaat-kopers en verkopers gelukkig mogen maken. Elke transactie tot een goed einde brengen en mensen begeleiden in hun volgende stap is wat ik graag doe. Wie met me samenwerkt kan rekenen op een doorwinterd vastgoedmakelaar met kennis van zaken en een eindeloos doorzettingsvermogen. Verder hou ik van de geneugten des levens: reizen, golf, hockey, afspreken met vrienden of een heerlijk etentje met bijpassend glas wijn. Benieuwd naar wat ik voor U kan betekenen? Neem dan zeker even contact met ons op."

+10

VB Partners werd gelanceerd in 2010, maar was daarvoor al een uit de hand gelopen passie.

Meer dan 15

Ons team bestaat uit meer dan 15 vaste medewerkers. Allen met een passie voor vastgoed.

Oneindig

Het duurt gemiddeld 2 maanden om een reguliere woning te verkopen met VB Partners.

Regioverantwoordelijke inkoop/verkoop

Kantoor Kapellen xavier@vb-luxe.be

Xavier
Van Roy

"Mijn passie voor vastgoed ontstond in het zuiden van Spanje, mijn zus opende daar een vastgoed kantoor. Dit gaf mij een voorproefje van het leven als vastgoedmakelaar. Terug in België heb ik besloten om mijn studies als vastgoedmakelaar te starten, daaropvolgend heb ik nog een jaartje project ontwikkeling gevolgd uit interesse om oudere afgeleefde gebouwen een nieuw leven te geven. Hierdoor kan ik de mensen helpen om met kleine aanpassingen in hun eigendom er samen het maximum uit te kunnen halen.

Door mijn commerciële ingesteldheid en enthousiasme heb ik al veel mensen kunnen helpen met een nieuw hoofdstuk in hun leven te starten! Dit zowel bij de verkoop als de aankoop van hun eigendom. Het geeft me tevens enorme voldoening om mensen gelukkig te zien met hun nieuwe thuis.

Verder hou ik van mountainbike, uitgebreid eten en een lekker glaasje wijn! Hopelijk kunnen we na een succesvolle verkoop er binnenkort ééntje samen delen!"

Erkend makelaar — bemiddelaar inkoop/verkoop/verhuur

Kantoor Lint ivan@vb-luxe.be

Ivan
Charon

"Mijn carrière als vastgoedmakelaar begon reeds eind jaren ’90. Ik bouwde een jarenlange expertise op in de sector van het luxevastgoed bij een gereputeerd kantoor en was actief over heel Vlaanderen. Met veel enthousiasme gebruik ik de kennis en mijn netwerk welke ik de laatste decennia vergaarde om U op de meest optimale manier van dienst te zijn.
Naast het werk ben ik een absolute family man, hou ik van een partijtje padel, reizen en kan ik absoluut genieten van culinaire exploten.
Met m’n luisterend oor, grote dossierkennis en persoonlijke aanpak ben ik er van overtuigd U op de meest optimale manier van dienst te kunnen zijn."

Regioverantwoordelijke inkoop/verkoop

Kantoor Ranst (Broechem) christophe@vb-luxe.be

Christophe
Beeckman

"Als student architectuur ontwikkelde ik een absolute passie voor het vak en vastgoed in het algemeen.
M’n studies staan me toe het potentieel van een eigendom correct in te schatten alsook mensen te adviseren in eventuele verbouwingen die ze voor ogen hebben. Uit het verleden blijkt dat deze kennis een absolute meerwaarde kan vormen om mensen te overtuigen tot aankoop over te gaan.
Ik sta garant voor open en transparante communicatie naar zowel kopers als verkopers toe en doe m’n werk met veel toewijding en passie.
In m’n vrije tijd ben ik actief als basketbal trainer en weet ik de geneugten des levens te appreciëren."

Nieuwbouwverantwoordelijke

Kantoor Antwerpen linus@vb-luxe.be

Linus
Nuyts

"Op jonge leeftijd voelde ik reeds de lokroep van het vastgoed. Na het afronden van m’n studies bleek, na m’n eerste werkervaring, al snel dat nieuwbouwprojecten en projectontwikkeling in het algemeen m’n absolute voorkeur wegdragen. Ondanks m’n jonge leeftijd heb ik reeds de kans gehad om met diverse promotoren succesvol samen te werken.
Ik tracht steeds mee te denken en een echte partner te vormen voor de opdrachtgever en mezelf, als nieuwbouwspecialist, de vraag te blijven stellen wat er beter kan. Zo volg ik de laatste trends m.b.t. verkoop-op-plan op de voet en tracht ik mezelf voortdurend bij te scholen.
Alles begint met een grondig marktonderzoek, prijsbepaling en analyse. In elke fase van uw nieuwbouwproject ben ik aanspreekbaar als adviserende partner. Bovendien denk ik steeds lange termijn. Ook het aanbrengen en voorkauwen van nieuwe projecten is bijgevolg iets waar ik bewust mee bezig ben.
Overweegt U een nieuwbouwproject te commercialiseren en mag dit ‘op een ander niveau’?
Neem dan snel contact met me op en ontdek wat we voor elkaar kunnen betekenen."

Stagiair Makelaar – Bemiddelaar 515.154

Kantoor Antwerpen louis@vb-luxe.be

Louis
Van Mieghem

"Als kind wandelde ik steeds met verwondering door de straten en stond ik vaak versteld van de schoonheid van zowel historische gebouwen alsook nieuwe hedendaags realisaties. Ik droomde er van om achter de gevels van deze panden te kunnen kijken en mensen te kunnen bijstaan in de zoektocht naar hun woondroom.
Na enkele jaren ervaring als vastgoedadviseur bij een groot vastgoedkantoor was het tijd voor een volgende stap. Tijd om dromen na te jagen.
Met m’n niet aflatend enthousiasme, passie voor het vak en dossierkennis tracht ik U optimaal bij te staan in de verkoop van – of zoektocht naar uw droomwoning, appartement, loft of penthouse.
Naast het werk hou ik van reizen, sporten en afspreken met vrienden. Ik kijk er reeds naar uit U te mogen ontmoeten."

Stefanie Viaene

Julie Berckmans

Valerie Van den Bergh

“ De passie voor het vak en de snelheid waarmee ze alles opvolgen verdient een pluim. Op de duur hadden we zelfs een luxeprobleem, want Evert vond uiteindelijk twee perfecte woningen. ”

XTRA INTERIM (VOND ZIJN WONING BIJ ONS)